Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις

  1. Η Εταιρία

H συγκεκριμένη σελίδα είναι ιδιοκτησία της Βαίτση Ε._Γούντζα Θ. (με τον διακριτικό τίτλο «Σταυραετός» ) με ΑΦΜ 998164457 και ΔΟΥ Ιωαννίνων. Εδρεύει Συρράκο Βορείων Τζουμέρκων. Τηλέφωνο +30 26510 53296  και είναι καταχωρημένη στον Ε.Ο.Τ. με ΜΗΤΕ 0622ΚΟ5ΟΑΟ180601

  1. Γενικοί Όροι Συναλλαγών

Η χρήση της ιστοσελίδας www.syrrakostavraetos.gr  και οι προσφερόμενες υπηρεσίες, διέπονται από Γενικούς Όρους Συναλλαγών, που εφαρμόζονται σε όλες τις εντολές κράτησης, είτε ηλεκτρονικής, είτε τηλεφωνικής, είτε απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο.

Με την κράτηση ενός δωματίου ή άλλης προσφερόμενης υπηρεσίας o κάθε χρήστης αποδέχεται τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών.

  1. Κράτηση

Με την συμπλήρωση των σχετικών πεδίων της ειδικής εφαρμογής κράτησης της ιστοσελίδα, δηλαδή για κράτηση που πραγματοποιείται μέσω της διαδικτυακής πύλης, αλλά και για κάθε άλλη κράτηση (τηλεφωνική από τον χρήστη μέσω του call center και κράτηση που πραγματοποιείται από τον χρήστη στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, ο χρήστης δίνει ρητή εντολή στο ξενοδοχείο να προχωρήσει σε κράτηση δωματίου. Η εντολή κράτησης δεσμεύει τον χρήστη σε κάθε περίπτωση.

  1. Κρατήσεις & Προκαταβολές

– Για κρατήσεις με διάρκεια διαμονής από 2 ημέρες και πάνω: προκαταβολή 50%  του συνολικού κόστους διαμονής.

– Για κρατήσεις με διάρκεια διαμονής μέχρι 2 ημέρες: προκαταβολή 30%  του συνολικού κόστους διαμονής.

  1. Πολιτική Ακυρώσεων

– Ακύρωση έως 14 ημέρες πριν την άφιξη: χωρίς χρέωση.
–Για ακυρώσεις ή αλλαγές αργότερα, θα χρεωθείτε το 50% της κράτησης.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθείτε με το 100% από την συνολική τιμή της κράτησης.

  1. Τρόποι πληρωμής

Για την κράτηση δωματίου μέσω της ιστοσελίδας, είναι δυνατή η πληρωμή είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στο σύστημα ,είτε με Πιστωτική κάρτα μέσω του συστήματος διαχείρισης πιστωτικών καρτών της Alpha bank.

Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής αναγράφονται στην ιστοσελίδα, κατά τη διάρκεια της κράτησης του δωματίου είτε με πληρωμή στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, μετρητοίς ή με κάρτα.

 6.1. Χρεώσεις

Οι τιμές που αναγράφονται στο Website σε αντιστοίχιση με κάθε προσφερόμενο αγαθό αποτελούν το συνολικό αντίτιμο για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, το σύνολο των αναλογούντων φόρων και τελών, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω του Website, που ισχύουν κατά το χρόνο ολοκλήρωσης της κράτησης

  1. Επιβεβαίωση της κράτησης

Σε περίπτωση κράτησης – αγοράς τουριστικής υπηρεσίας μέσω της ιστοσελίδας , ο χρήστης θα λάβει επιβεβαίωση για την κράτηση – αγορά, μέσω e – mail και υποχρεούται να ελέγξει την ορθότητα των στοιχείων επιβεβαίωσης και να ενημερώσει το συντομότερο δυνατό για τυχόν αποκλίσεις ή λάθη, σχετικά με την αρχική κράτηση που καταχωρήθηκε. Η εκπρόθεσμη αναφορά λαθών και αποκλίσεων σε καμία περίπτωση δεν γεννά δικαίωμα υπαναχώρησης από την σύμβαση.

  1. Ευθύνη του χρήστη

Για την χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ο χρήστης εγγυάται ότι είναι άνω των 18 ετών και αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου από ανήλικους για λογαριασμό του.
Ο χρήστης οφείλει και υποχρεούται να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον νόμο και ακολουθώντας τους αναγραφόμενους όρους χρήσης.
Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου με σκοπούς παραπλανητικούς, κερδοσκοπικούς ή με σκοπούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσλειτουργία στην παροχή των υπηρεσιών του.
Η οποιαδήποτε μη νόμιμη κίνηση στη χρήση της ιστοσελίδας θα έχει ως συνέπεια τον αποκλεισμό του χρήστη από την πρόσβαση στις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες.

  1. Τροποποίηση – Ανανέωση των Γενικών Όρων Συναλλαγών

To ξενοδοχείο  Σταυραετός  έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να ανανεώσει τους παραπάνω όρους συναλλαγών σχετικά με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, οποιαδήποτε στιγμή με ισχύ για το μέλλον χωρίς να δημιουργείται υποχρέωση ενημέρωσης του χρήστη σχετικά.